Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Traian Basescu si Vasile Blaga, noi probleme cu legea. Ar putea fi implicati intr-un nou dosar penal!

Traian Basescu si Vasile Blaga, noi probleme cu legea. Ar putea fi implicati intr-un nou dosar penal!

Autor:

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si Vasile Blaga, actualul co-presedinte al Partidului National Liberal, ar putea fi implicati intr-un nou dosar penal.

 

Traian Basescu Vasile Blaga Suspendare Narcis Pop 6 1 450x461 Traian Basescu si Vasile Blaga, noi probleme cu legea. Ar putea fi implicati intr un nou dosar penal!

Procurorii de la Parchetul General au solicitat, in instanta, redeschiderea dosarului penal in care Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare, i-a acuzat pe Basescu si Blaga de comiterea mai multor infractiuni.

Dosarul a fost initiat in perioada in care Traian Basescu inca era sef al statului si inchis pe motiv de imunitate. Procurorii de la Parchetul General au solicitat redeschiderea dosarului inca din 25 martie, dar magistratii de la Tribunalul Bucuresti si-au declinat competenta pe 1 aprilie.

Dosarul a ajuns, in cele din urma, la Judecatoria Sectorului 5, urmand ca magistratii de aici sa decida, pe 13 mai, daca aproba solicitarea procurorilor de redeschidere a dosarului.

In cazul in care magistratii vor aproba solicitarea procurorilor, Traian Basescu si Vasile Blaga vor fi cercetati penal. Este al doilea dosar care ii da batai de cap fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu avand emotii, dupa ce a pierdut imunitatea de presedinte, si cu dosarul penal in care Gabriela Firea il acuza de santaj.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!