AcasăNewsTraian Basescu si fiica sa, Elena, la botezul fetitei liderului Partidului Miscarea...

Traian Basescu si fiica sa, Elena, la botezul fetitei liderului Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac

Fetita sefului Partidului Miscarea Populara (PMP), micuta Lia Elena, a primit Taina Botezului. La ceremonie au asistat, printre altii, si seful statului, dar si mezina sa, Elena.

Invitati de seama la ceremonia de crestinare a fetitei lui Eugen Tomac. Elena Basescu, insotita de sotul ei, Bogdan Ionescu, au ajuns la biserica aleasa de catre parintii fetitei, pentru a asista, alaturi de colegii de partid ai tatalui Liei, precum si de apropiatii familiei, la botezul celei ici. „E o zi plina de bucurie”, le-a spus Tomac jurnalistilor prezenti la evenimentul fericit din familia sa.

La petrecerea organizata dupa ceremonia de botez, la un restaurant de langa Bucuresti, au fost prezenti si Traian Basescu si sotia sa, Maria. In timp ce Elena Basescu a marturisit ca e incantata ca micuta ei, Sofia Anais, are o prietena, in persoana micutei Lia, seful statului s-a declarat incantat ca fetita lui Tomac e nascuta tot pe 4 noiembrie, ca si Traian Basescu.

De altfel, fiica cea mica a presedintelui a si postat, pe contul ei de Facebook, o fotografie cu micuta Lia Elena, in bratele tatalui ei, realizata in timpul ceremoniei religioase.

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger