Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Traian Basescu regreta al doilea mandat. Vezi declaratia presedintelui!

Traian Basescu regreta al doilea mandat. Vezi declaratia presedintelui!

Autor:

In fata tinerilor din diaspora veniti la Scoala de vara de la Sulina, presedintele Traian Basescu a raspuns la comentariul unui participant privind imposibilitatea de a avea un nou mandat de presedinte: „Sa stii ca-mi pare rau ca-l fac si pe al doilea”, i-a spus seful statului tanarului, dupa ce acesta apucase sa-i zica ca nu-i permite Constitutia sa aiba un al treilea mandat.

 

BASESCU FOTO Traian Basescu regreta al doilea mandat. Vezi declaratia presedintelui!Traian Basescu le-a spus tinerilor ca trebuie sa trecem la votul uninominal necompensat.

„Cred ca pentru 2012 ar trebui sa venim pe vot uninominal necompensat, intr-un tur sau in doua tururi. Daca la primari s-a trecut la alegerea intr-un tur, de ce la parlamentari nu se poate?”, a declarat presedintele, potrivit Mediafax, invocand ideea ca Romania are nevoie de guverne solide, cu maximum doua partide in coalitie. Basescu a precizat ca a redeschis subiectul in coalitie, dar la anuntul presedintelui udemeristii au sarit ca arsi. „Cred ca domnul presedinte Traian Basescu nu prea isi da seama ce ar rezulta dintr-un astfel de sistem – partidul domniei sale nu ar mai intra in Parlament”, a reactionat deputatul Marton Arpad, in timp ce pedelistii, prin prim-vicepresedintele Roberta Anastase, au anuntat ca de luni incep treaba, partidele din coalitie urmand sa desemneze cate doi reprezentanti care vor lucra pe proiectele electorale.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!