AcasăNewsTraian Basescu, prima plimbare cu nepotica in parc! (FOTO)

Traian Basescu, prima plimbare cu nepotica in parc! (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a profitat de ziua frumoasa de duminica si a iesit cu nepotica in parc. Inca de dimineata, seful statului s-a plimbat linistit cu micuta Sofia, insotit si de cativa maidanezi care l-au intampinat dand din coada.

Duminica de dimineata, seful statului, impreuna cu sotia lui, a iesit la plimbare cu nepotica, insa nu s-au plimbat singuri ci au fost insotiti si de cativa caini, care nu mai voiau sa se dea plecati de langa ei.

„La plimbare cu bunicul”, a scris presedintele Traian Basescu pe contul de Facebook, acolo unde a postat si cateva imagini cu fiica Elenei Basescu, pe care o ingrijeste cu mare drag. Peste 1.500 de persoane au dat like imaginilor.

Seful Statului a devenit bunic pe 1 septembrie, cand fiica lui a dat nastere unei fetite, careia parintii i-au pus numele Sofia.

Potrivit spynews.ro, Basescu a inceput deja pregatirile pentru fericitul eveniment care va avea loc pe data de 18 ianuarie, la Bucuresti. Sofia va fi crestinata la aceeasi biserica unde s-au casatorit si parintii ei, Santul Spiridon cel Nou, iar nasii copilei vor fi primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, si cuplul care i-a cununat pe Elena si Bogdan, Aura si Razvan Mustea.

author avatar
Alina Costache
692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger