AcasăNewsTraian Basescu: "Nu sunt dusmanul Justitiei, ci doar al fatarniciei exprimata prin...

Traian Basescu: „Nu sunt dusmanul Justitiei, ci doar al fatarniciei exprimata prin liderii ei”

Nemultumit ca CSM il acuza de incalcarea independentei justitiei, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a iesit la atac.

„Pozitia exprimata de CSM m-a revoltat. Am luptat zece ani pentru continuarea proceselor de consolidare si imbunatatire a functionarii justitiei si o voi mai face inca 10 ani. Pentru ca nu sunt dusmanul Justitiei, ci doar al fatarniciei exprimata prin liderii ei”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.

Fostul presedinte al Romaniei ii acuza pe cei implicati in Justitie ca „vor sa prezinte o justitie imaculata eludand realitatea si incercand sa vanda romanilor perfectiunea sistemului”.

Traian Basescu sustine ca „perfectiunea sistemului este o minciuna” si este ingrijorat de „tentatia de a crede ca s-a terminat procesul de reconstructie in justitie”.

In plus, fostul presedinte al Romaniei este de parere ca „cine nu recunoaste perfectiunea este introdus in malaxorul de propaganda al Inspectiei Judiciare si al CSM si admonestat public pentru prejudicii aduse justitiei”.

Traian Basescu isi ameninta rivalii ca „am suportat admonestarile publice si exagerarile cat timp am fost presedinte. Nu sunt dispus sa fac acelasi lucru si acum, cand am devenit un cetatean oarecare ce beneficiaza de libertatea de exprimare”.

Nu in ultimul rand, fostul presedinte al Romaniei sustine ca vrea sa ia partea „zecilor de mii de fosti proprietari care au fost batjocoriti multi ani prin instante, fara a-si redobandi proprietatile, in timp ce samsarii au fost serviti la cheie. Asa a aparut un Stelu sau un clan Carpaci”.

In finalul mesajului transmis prin intermediul unui celebru site de socializare, Traian Basescu precizeaza ca asteapta „un bilant cu daunele provocate de justitie in procesul de restituire al proprietatilor si un bilant cu condamnarile la CEDO”.

author avatar
Cristi Ionita
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger