AcasăNewsTraian Basescu: "Ma bat pentru apararea mandatelor mele"

Traian Basescu: „Ma bat pentru apararea mandatelor mele”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, sustine ca mai multe posturi de televiziune „sunt in campanie furibunda impotriva mea” si ca astfel a luat o decizie extrem de importanta – „ma bat politic pentru apararea mandatelor mele”.

Fostul presedinte al Romaniei anunta ca „mi-as fi dorit sa am parte de o retragere lina din viata publica”, dar „am sesizat ca sistemul lui Nastase si Voiculescu isi doreste o revansa pentru toate infrangerile politice pe care i le-am administrat pana la terminarea celui de-al doilea mandat”.

Traian Basescu isi avertizeaza rivalii „ca stiu ca obiectivul televiziunilor este distrugerea, discreditarea celor zece ani ai mandatelor mele la Cotroceni si ca ei sunt sustinuti de institutii ale statului devenite obediente stapanilor pentru ca unii isi doresc sa fie vesnici in functii”.

Fostul presedinte al Romaniei sustine ca „nimic nu este prea mult in campaniile murdare ale unora. Fie ca utilizezi epave ale regimului comunist angajate cu norma intreaga la cele trei televiziuni, fie ca utilizezi familii intregi de rromi interlopi bine instruiti de avocati de tip militian sa faca declaratii denigratoare la adresa mea, fie ca sunt varfuri de lance ale turnatorului Voiculescu angajati sau fosti angajati ai trustului Intact, fie ca sunt angajati ai turnatorului de tip nou Ghita, fie ca sunt basisti raspopiti sau diverse specii de acoperiti, toti se straduiesc din rasputeri sa anihileze doua mandate de presedinte si sa semene fara pic de responsabilitate, ura si minciuna”.

In cele din urma, mesajul transmis de Traian Basescu rivalilor este unul cat se poate de clar: „tineti minte, au trebuit aproape 10 ani pentru ca cea mai mare parte a populatiei sa inteleaga importanta independentei justitiei. Acum au inteles si nu-i mai puteti minti. Daca va fi nevoie, am sa ma bat 10 ani si pentru apararea mandatelor mele”.

author avatar
Cristi Ionita
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger