AcasăNewsTraian Basescu, lovitura de gratie: "Am aviz negativ pentru gratierea lui Gigi...

Traian Basescu, lovitura de gratie: „Am aviz negativ pentru gratierea lui Gigi Becali”

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a facut lumina, marti seara, in cazul unei eventuale gratieri a lui Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali spera sa scape de inchisoare in baza noului Cod Penal, dar si gratie problemelor de sanatate pe care le acuza, astfel ca afaceristul a facut o solicitare in acest sens.

Premierul Victor Ponta a recunoscut ca exista o asemenea cerere pe masa lui Robert Cazanciuc, ministrul de Justitie, si s-a grabit sa dea un verdict precizand ca „daca eu as fi ministrul de Justitie, i-ar propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali”.

Basescu a prezentat avizul negativ dat de ministrul Justitiei in cazul gratierii lui Gigi Becali

Invitat marti seara, la o cunoscuta emisiune de televiziune, Traian Basescu i-a facut knock-out atat pe Victor Ponta cat si pe Gigi Becali. Presedintele Romaniei a dat publicitatii un document conform caruia ministrul de Justitie ar fi avizat negativ gratierea lui Gigi Becali.

„Nu are rost sa discutam daca ma gandeam sau nu la gratiere, am aviz negativ de la Ministerul Justitiei, dat de varul prin alianta al lui Ponta (n.r. – ministrul de Justitie, Robert Cazanciuc), iar Ponta iese dupa ce primesc acest aviz si spune ca l-ar elibera pe Becali”, a fost declaratia razboinica data de Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
577 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger