AcasăNewsTraian Basescu, invitat special la o receptie pusa la cale de Klaus...

Traian Basescu, invitat special la o receptie pusa la cale de Klaus Iohannis

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va fi gazda unei receptii organizate la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei.

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Evenimentul va avea loc sambata si sunt asteptate peste 1.000 de persoane, majoritatea provenind din lumea politica. Astfel, la eveniment sunt asteptati fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, primari, sefi de partide, sefi de consilii judetene, sportivi sau lideri ai Bisericii Ortodoxe Romane.

Unul dintre invitatii speciali ai receptiei este fostul presedinte Traian Basescu. In ciuda relatiei tensionate dintre cei doi, Klaus Iohannis a decis sa-l invite si pe Traian Basescu la eveniment. Fostul presedinte al Romaniei inca nu a oferit un raspuns in legatura cu prezenta sa la receptia de sambata seara.

Un alt invitat special este Alteta Sa Regele Mihai. Invitatia reprezinta o noutate in conditiile in care niciun membru al familiei Regelui Mihai nu a mai participat la receptiile organizate la Palatul Cotroceni, dupa ce au aparut disensiuni intre Regele Mihai si Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger