AcasăNewsTraian Basescu este BUNIC! Elena Basescu a NASCUT o fetita!

Traian Basescu este BUNIC! Elena Basescu a NASCUT o fetita!

Desi s-a retras din politica activa, EBA sta cu ochii pe Victor Ponta ca pe butelie

Presedintele Traian Basescu este bunic! Elena Basescu a adus pe lume o fetita, sambata noapte, la Spitalul Universitar din Bucuresti. Nepoata sefului statului – Sofia – a fost nascuta prin cezariana si are 2,7 kilograme.

Atat fiica presedintelui cat si fetita ei sunt perfect sanatoase, in ciuda faptului ca Elena a nascut cu trei saptamani mai devreme decat era programat, potrivit primelor informatii. Elena Basescu a fost internata sambata la Sectia de Obstetrica Ginecologie, fiind in a 35-a saptamana a sarcinii, noteaza rtv.net.

„In data de 1 septembrie la ora 3:30 aceasta a dat nastere, prin operatie cezariana, unei fetite in greutate de 2715 grame si 47 cm. Atat starea mamei cat si a copilului sunt in parametri normali de evolutie”, se arata intr-un comunicat al Spitalului Universitar.

Primul copil al europarlamentarei si, totodata, primul nepot al lui Traian Basescu, a venit pe lume in ziua in care Elena sarbatoreste un an de la casatoria cu Bogdan Ionescu.

Parintii micutei Sofia s-au pregatit deja pentru venirea pe lume a primului lor copil. Ei au decorat chiar si camera bebelusului.

„Am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care sa-i lumineze inceputul vietii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistica. A ajutat-o de zor pe pictorita. Speram ca si micutei noastre o sa ii placa”, a scris Elena Basescu pe pagina sa de socializare.

Foto: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger