AcasăNewsTraian Basescu, atac dur la adresa premierului: "Vai de tine si de...

Traian Basescu, atac dur la adresa premierului: „Vai de tine si de clica ta!”

Desi nu mai este presedintele Romaniei, Traian Basescu inca il mai considera pe premierul Victor Ponta un adversar politic si l-a atacat pe acesta in termeni duri pe un celebru site de socializare.

Totul a pornit de la o declaratie a lui Victor Ponta in care premierul sustinea ca „absorbtia de fonduri europene a crescut de la 7% la 53%, iar toate programele europene au fost deblocate”.

Traian Basescu este de parere ca premierul continua sa minta omitand sa aminteasca, printre altele, ca „cei 53% au fost absorbiti in baza contractelor semnate in timpul lui Emil Boc” si ca „in cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat niciun contract semnificativ pe bani europeni din cauza incompetentei si coruptiei – celui mai cinstit guvern„.

Mai mult, fostul presedinte al Romaniei anunta ca „din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrazi, cai ferate, regularizari de rauri, calificare si recalificare personal, modernizare spitale si scoli, anvelopare blocuri, creare locuri de munca, etc.) sub conducerea plagiatorului mincinos, tara va pierde aproximativ sapte miliarde de euro, pentru ca – cel mai cinstit guvern – se teme de DNA”.

Concluzia lui Traian Basescu pare sa aiba o usoara tenta comica: „Dupa ce ascunde ca incompetenta si coruptia actualului guvern vor face ca Romania sa piarda cel putin sapte miliarde euro la sfarsitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteste cat de bine va folosi banii din noul exercitiu financiar al UE. Pai, mai mincinosule, daca acum DNA-ul te impiedica sa cheltuiesti banii pe care ii ai la dispozitie pana la sfarsitul anului, cum crezi ca nu te va incurca de anul viitor incolo? Chiar speri sa desfiintezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte? De trei ani, plagiatorul sef al tarii mizeaza totul pe propaganda mincinoasa, bine sustinuta de invataceii turnatorului Felix de la A3 si de ai mai tanarului urmas al turnatorului, Sebastian Ghita de la RoTV. Vai de tine si de clica ta, cand romanii vor intelege cat i-ai mintit”.

author avatar
Cristi Ionita
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger