AcasăNewsTraian Basescu, atac dur: "Guvernul functioneaza ilegal!"

Traian Basescu, atac dur: „Guvernul functioneaza ilegal!”

Invitat marti seara la o cunoscuta emisiune de televiziune, Traian Basescu, presedintele Romaniei, a initiat un atac dur la adresa rivalilor politici.

Printre altele, Traian Basescu a precizat ca „Guvernul functioneaza ilegal”, din moment ce exista ministri care si-au dat demisia, iar premierul Victor Ponta nu a desemnat inlocuitori sau interimari.

„Guvernul functioneaza ilegal. Avem ministri demisi, dar nu avem interimari. Un minister nu poate sta fara ministru. Ponta ar trebui sa desemneze interimari din randul ministrilor care au ramas teferi pe functii” a fost atacul lui Traian Basescu la adresa Guvernului.

Interesant este ca Traian Basescu i-a laudat pe reprezentantii PNL, sustinand ca „schimbarea de ministri facuta de PNL este potrivita, intrucat acest partid nu se vedea in Guvern si avea nevoie de credibilitate”.

Nu in ultimul rand, Basescu i-a atacat dur pe Daniel Chitoiu (fost ministru al Economiei) si Radu Stroe (fost ministru al Internelor) spunand despre acestia ca „erau doar niste executanti. Ce le cerea Ponta, asta faceau. Nu aveau nicio treaba cu consultarea cu PNL”.

author avatar
Cristi Ionita
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger