AcasăNewsTraian Basescu: As putea rupe pactul de coabitare cu Victor Ponta

Traian Basescu: As putea rupe pactul de coabitare cu Victor Ponta

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a facut joi un anunt naucitor, acesta precizand ca ar putea rupe pactul de coabitare incheiat cu premierul Victor Ponta.

Traian Basescu este nemultumit ca Victor Ponta s-ar fi implicat in justitie si a afirmat ca va analiza joi daca se impune ruperea respectivului pact.

„Independenta justitiei s-a prabusit ieri, voi face o analiza, dar sunt indreptat catre a denunta pactul de coabitare cu Victor Ponta. A intrat cu bocancii in justitie, de dragul lui Dragnea. I-am tolerat multe pana acum, a avut multe incalcari, dar pana la imixtiunea in justitie”, a declarat seful statului, intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei si B1.

Totul a pornit de la revocarea lui Lucian Papici de la conducerea sectiei I din DNA. Acesta fusese delegat in functie la cererea Laurei Kovesi. Laura Kovesi ar trebui sa se pronunte in dosarul in care este cercetat vicepremierul Liviu Dragnea pentru fraude comise la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. Lucian Papici s-a ocupat de ancheta in dosarul respectiv.

author avatar
Cristi Ionita
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger