AcasăNewsTragedie la Miercurea Ciuc: O masina condusa de un politist a lovit...

Tragedie la Miercurea Ciuc: O masina condusa de un politist a lovit o femeie si s-a oprit intr-un stalp – 3 morti

Accident cumplit, sambata dimineata, intr-o intersectie din Miercurea Ciuc. Intr-o clipa, trei persoane si-au pierdut viata, dupa ce o masina in care se aflau trei politisti a izbit o femeie si s-a oprit intr-un stalp.

Doua dintre victime sunt din randul pasagerilor autoturismului. Este vorba de doi oameni ai legii – in varsta de 35, respectiv 38 de ani – aflati intr-o masina particulara, care de deplasa pe o strada din oras. Din cauze neclare inca, autovehicolul a lovit femeia aflata in imediata apropiere a stalpului, inainte de a se opri in colosul de beton. Impactul a fost foarte puternic.

Cel de-al treilea om al legii aflat in masina a fost dus cu ambulanta la spitalul din Miercurea Ciuc, pentru investigatii medicale si ingrijiri, potrivit Romania TV. Din nefericire, pentru celelalte trei victime ale accidentului, medicii pregatiti sa le acorde acorde primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru a le mentine in viata.

Urmeaza ca politia sa faca cercetari la fata locului, iar pe baza masuratorilor, coroborate cu declaratiile martorilor care au asistat neputinciosi la accidentul deosebit de grav, sa stabileasca exact cauzele ce au dus la producerea tragediei.

575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger