AcasăNewsTragedie la Jocurile Olimpice de la SOCI

Tragedie la Jocurile Olimpice de la SOCI

O sportiva din lotul Norvegiei trece prin clipe cumplite. Fratele schioarei a murit.

Fratele sportivei norvegiene Astrid Uhrenholdt Jacobsen a murit cu putin timpe inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci. Informatia a fost data publicitatii de catre comitetul norvegian, care nu a precizat deocamdata daca schioarea va ramane in Rusia pentru a intra in competitie sau nu.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen ocupa, in prezent, locul  al doilea in clasamentul general al Cupei Mondiale. Sportiva nu a fost selectionata pentru proba de schiatlon de sambata, asa ca urmeaza sa intre in competitie joi, la 10 km clasic. Intr-un comunicat al comitetului sportiv al Norvegiei se arata ca toata echipa nationala este alaturi de sportiva si de familia acesteia.

„Vineri, Astrid Uhrenholdt Jacobsen si-a pierdut fratele si partenerul de antrenament. Toata echipei este alaturi de Astrid, pentru a o sustine in aceste momente dificile. Ea isi doreste ca toata lumea sa se concentreze pe probele de sambata. Gandurile intregii delegatii olimpice norvegiene se indreapta spre Astrid si familia ei”, a anuntat Comitetul Olimpic Norvegian.

author avatar
Andra Nesu
500 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger