AcasăNewsTragedie inimaginabila, la inceput de an

Tragedie inimaginabila, la inceput de an

O intreaga familie si-a gasit sfarsitul in noaptea de Anul Nou la o stana din localitatea vasluiana Pogonesti, comuna Stanilesti.

Doua persoane, sot si sotie, in varsta de 59 de ani, baietii acestora, de 40 si, respectiv, 32 de ani, si unul dintre nepoti, in varsta de numai sapte ani, si-au gasit sfarsitul in stana din Pogonesti.

Conform bzv.ro, cei cinci au murit intoxicati cu monoxidul de carbon emanat de o soba. Proprietarul stanei i-a vazut pe cei cinci in viata pe 31 decembrie, la ora 16.00, iar pe 1 ianuarie a vrut sa-i viziteze din nou pentru a le duce de mancare.

Barbatul s-a alarmat in momentul in care a observat ca nimeni nu-i deschide. A vazut pe geam cadavrul unuia dintre tineri si atunci a chemat in ajutor fortele de ordine. Desi la fata locului si-au facut aparitia mai multe ambulante, medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Politistii confirma ca cele cinci persoane au murit intoxicate cu monoxid de carbon in conditiile in care pe corpurile neinsufletite nu au fost gasite urme de violenta.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger