AcasăNewsTRAGEDIE! Ingrozitoarea moarte a unei actrite, mama de doar trei saptamani

TRAGEDIE! Ingrozitoarea moarte a unei actrite, mama de doar trei saptamani

Din nefericire, frumuseţea răpitoare a Anastasiei Cecati nu va mai încânta nici pe podiumurile de modă, nici lumea teatrului şi filmului

Anastasia Cecati  de abia devenise mama, iar cariera ei de actrita incepuse sa prinda contur. Putea deveni o mare vedeta, dar viata i-a fost curmata de propriul sot.

Din nefericire<br >frumuseţea<br >răpitoare<br >a Anastasiei<br >Cecati nu va mai<br >încânta nici pe<br >podiumurile de<br >modă nici lumea<br >teatrului<br >şi filmului

Oribila crima a avut loc la Chisinau. Politistii au gasit-o pe Anastasia in imobilul in care locuia, cu gatul taiat. Dupa ce a ucis-o cu sange rece, sotul acesteia s-a aruncat de la etajul 7, pierzandu-si si el viata.

Un talent irosit

Anastasia Cecati era  model si o actrita de mare talent. Anastasia isi incercase talentul si in Romania si prinsese un rol in serialul de mare success Las Fierbinti. Ea se pregatea asiduu pentru aceasta performanta pe care o considera o mare oportunitate. Cei doi aveau si un copil, o fetita in varsta de doar 3 saptamani. Dar moldoveanca de 31 de ani avea multiple talente. Ea se lansase in modelling inca de la 16 ani, era si cantareata evoluand sub numele de Anastasia Cia, dar se ocupa in continuare si de moda. De-a lungul timpului, Anastasia a castigat locul doi la un concurs de frumusete si a aparut chiar si intr-o revista pentru barbati. Anastasia era si foarte buna prietena cu Ramona Gabor, alaturi de care inca mai prezenta moda in Dubai. Cecati a aparut si in videoclipul Crash & Burn, al renumitului DJ Basshunter.

Cearta ucigasa

Sotul Anastasiei avea 35 de ani si era medic stomatolog. Apropiatii cuplului sustin ca intre cei doi soti era o problema mai veche. Stomatologul se afla la a doua casatorie. Acum, se spune ca Anastasia nu mai locuia de ceva vreme cu sotul ei, si nici nu mai era in  relatii bune cu acesta. Se vorbeste si ca barbatul avea si o alta familie cu fosta sotie. In ziua criminala, stomatologul se afla in vizita la Anastasia pentru a-si vedea fetita. Imediat a inceput o cearta violenta, care s- a terminat cu uciderea tinerei actrite.  Dupa ce i-a taiat gatul Anastasiei, stomatologul l-a sunat pe nasul lor de cununie si l-a implorat sa aiba grija de fetita lui, apoi s-a aruncat de la etaj.

author avatar
Catalin Dumitrescu
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger