AcasăNewsTragedie in Vaslui: Patru persoane au murit, in urma unui accident feroviar!

Tragedie in Vaslui: Patru persoane au murit, in urma unui accident feroviar!

Patru persoane si-au pierdut viata, duminica, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren, la iesirea din municipiul Vaslui,traficul feroviar in zona fiind intrerupt in conditiile in care locomotiva garniturii a fost avariata.

Din primele informatii, se pare ca in urma accidentului si-au pierdut viata doua femei si doi barbati, toti cei patru aflandu-se intr-o masina inmatriculata in judetul Galati, in momentul in care soferul s-a angajat sa traverseze calea ferata fara sa se asigure.

Potrivit informatiilor transmise de politisti, soferul autoturismului nu a respectat semnalele acustice si luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferata din zona depozitelor de la iesirea din municipiul Vaslui spre Bacau, autoturismul fiind lovit de tren, noteaza realitatea.net.

“CFR Calatori informeaza ca in jurul orei 17.50, la aproximativ 200 de metri de intrarea in statia Vaslui, la trecerea de nivel cu calea ferata, trenul InterRegio 1666 Iasi – Bucuresti Nord a lovit un autoturism care s-a angajat in trecerea acesteia fara sa se asigure, fiind proiectat in afara gabaritului caii ferate. Din primele informatii, se pare ca incidentul s-a soldat cu 5 victime, pasageri ai autoturismului. Precizam ca cei aproximativ 60 de pasageri din tren si echipa de locomotiva sunt in afara oricarui pericol. Personalul feroviar a avizat Serviciul SMURD care a intervenit de urgenta. In urma impactului, locomotiva a fost avariata, urmad ca trenul sa isi continue calatoria cu o alta locomotiva ce va sosi din statia Vaslui. La acest moment, traficul feroviar de pe ruta Iasi- Vaslui –Barlad este intrerupt. CFR Calatori cere scuze pasagerilor pentru intarzierile survenite in circulatia trenurilor și informeaza ca depune toate eforturile pentru reluarea traficului in condiții de siguranța, in cel mai scurt timp”, se arata intr-un comunicat de presa al CFR.

author avatar
Alina Costache
563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger