AcasăNewsTragedie in Thailanda: 13 copii si doi profesori au murit intr-un cumplit...

Tragedie in Thailanda: 13 copii si doi profesori au murit intr-un cumplit accident!

Familiile unor elevi thailandezi sunt in stare de soc dupa ce au aflat de ingrozitorul accident in care au cazut victime copiii lor, la primele ore ale zilei de vineri, pe un drum aflat la sud-est de capitala Bangkok.

Copiii, elevi de scoala primara, cu varste intre 10 si 14 ani, insotiti de mai multi profesori, urcasera in autocarul implicat in accident pentru a ajunge din localitatea in care invatau, situata in provincia Ratchasima, la Pattaya, un oras cu iesire la mare. Excursia lor a sfarsit, insa, brusc, dupa ce vehiculul care ar fi trebuit sa ii duca la distractie s-a izbit de un autocamion, iesind pe marginea soselei.

In urma accidentului, cel putin 13 elevi au murit. De asemenea, si doi dintre profesorii aflati in autocar au pierit, potrivit BBC. Mai multi elevi au fost raniti in urma coliziunii, fiind apoi transportati de urgenta la spitalele din apropierea locului tragediei, pentru ingrijiri.

Politia locala a deschis o ancheta pentru a elucida cauzele producerii accidentului in care au fost implicat autobuzul plin cu elevi si autocamionul cu marfa.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger