AcasăNewsTragedie in Capitala: Tanar gasit mort, la locul de munca!

Tragedie in Capitala: Tanar gasit mort, la locul de munca!

Un barbat in varsta de doar 27 de ani a fost descoperit, fara suflare, in locul in care muncea ca paznic. Colegii l-au gasit, luni dimineata, prabusit in ghereta postului de paza in care lucra, in zona Casei Presei.

Tanarul facea naveta, din provincie, catre locul de munca din Capitala. In aceasta dimineata, cand unul dintre colegii sai a venit sa isi preia tura, l-a gasit pe barbat cazut in interiorul incintei destinate agentilor de paza, potrivit Romania TV. Barbatul a chemat imediat o ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta pe tanar, care pierise, cel mai probabil, in cursul noptii trecute, doctorii fiind nevoiti sa constate decesul.

Nimeni nu isi explice ce anume ar fi putut duce la decesul paznicului. Cauza mortii va fi stabilita de medicii legisti, care vor face o autopsie. La locul tragediei au venit si politistii, care au demarat o ancheta menita sa stabileasca exact conditiile in care a sfarsit agentul de paza, si daca acesta a murit din cauze naturale sau exista suspiciuni de crima.

Sursa foto: mediasinfo.ro

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger