AcasăNewsUPDATE Tragedie in Brazilia: Cel putin 245 de tineri au murit intr-un...

UPDATE Tragedie in Brazilia: Cel putin 245 de tineri au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un club de noapte VIDEO SOCANT

(foto: Agerpres)

UPDATE – Numarul celor care au murit in clubul din Santa Maria a crescut la 245. Echipele de interventie au gasit zeci de persoane fara viata – pe culoare, dar si in baile localului. Tinerii au pierit incercand sa fuga din calea flacarilor si a fumului, insa nu au avut scapare. Imaginilor dramatice din interiorul clubului devastat de flacari se adauga cele din fata localului, unde oameni disperati, rude sau apropiati ai celor care s-au aflat in clubul de noapte, au venit intr-un suflet, incercand sa afle informatii despre starea acestora.

Tragedie intr-un club de noapte din orasul brazilian Santa Maria. Cel putin 180 de persoane, majoritatea tineri, au murit si alte cateva sute au avut nevoie de ingrijiri medicale, noaptea trecuta, dupa ce localul in care se aflau a fost devastat de un incendiu.

(foto: Agerpres)

Daca initial se anuntase ca ar fi vorba de 90 de morti, informatii de ultima ora, prezentate de presa din Brazilia, indica faptul ca bilantul celor care au pierit in tragedia din club depaseste 180 de oameni. Majoritatea tinerilor pentru care medicii sositi de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic s-au intoxicat cu fum. Alte 200 de persoane au ajuns la spital, opt dintre ele fiind in stare grava. Pe langa arsuri si lovituri, majoritatea ranitilor s-au simtit rau dupa ce au fost expusi la fum.

[youtube]gsp3AVp1GgE[/youtube]

Focul a izbucnit in clipa in care artificiile aprinse pe scena, in timpul unui concert al unei formatii locale, au atins decorul. Imediat s-a declansat un incendiu, iar flacarile si fumul gros au generat un val de panica in randul celor aflati in club. Cu totii s-au inghesuit catre iesire, calcandu-se pur si simplu in picioare.

[youtube]bcO6-f_biLA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger