AcasăNewsTraficanti de cannabis, arestati preventiv

Traficanti de cannabis, arestati preventiv

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis, miercuri, arestarea preventiva a patru tineri suspectati de trafic cu cannabis.

Cei patru au fost retinuti de o echipa mixta alcatuita din procurori de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti si din ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul Antidrog.

Cei patru au fost retinuti exact in momentul in care transportau cantitatea neta de 32,75 kilograme de cannabis.

Tinerii sunt suspectati ca au infiintat o cultura in-door de cannabis, la o adresa de pe raza sectorului 4 din municipiul Bucuresti.

De altfel, procurorii sustin ca, in momentul efectuarii unor perchezitii domiciliare, au gasit la cei patru suspecti cantitatea de 3,5 kg. cannabis uscat,  18 plante mature cannabis, 6 kg masa verde precum si cantitatea neta de 2,85 kg fragmente vegetale cannabis.

Unul dintre cei patru suspecti, care care conducea masina in care tinerii transportau cele aproape 33 de kilograme de cannabis, este acuzat si ca „a lovit usor un lucrator de politie judiciara aflat in exercitarea atributiilor de serviciu”.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger