AcasăNewsTrafic RESTRICTIONAT in Capitala! Vezi zonele inchise!

Trafic RESTRICTIONAT in Capitala! Vezi zonele inchise!

Incepanad de pe 30 mai pana pe 2 iunie, traficul din centrul Capitalei va fi restrictionat cu ocazia „Festivalului de teatru de strada” si a ,,Zilei Internationale a Copilului”.

Mai mult de 100 de politisti bucuresteni vor actiona in aceasta perioada pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere. De joi pana duminica, intre orele 20:30 – 21:30, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins intre Strada Stirbei Voda si Bulevardul Regina Elisabeta.

Aceleasi restrictii sunt aplicabile traficului rutier si pe Bulevardul Regina Elisabeta, intre Calea Victoriei si Piata Universitatii, precum si pe strazile care acced in traseu.

Pentru asigurarea desfasurarii in deplina siguranta a evenimentului, Politia Capitalei va recomanda sa manifestati  rabdare si sa evitati implicarea in conflicte de orice natura, sa respectati indicatiile fortelor de ordine si ale politistilor care dirijeaza traficul rutier, sa nu consumati bauturi alcoolice daca intentionati sa conduceti  autovehicule, sa adoptati un comportament civilizat si respectuos fata de ceilalti participanti la trafic, iar in cazul in care sunteti martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala,  solicitati ajutorul celei mai apropiate patrule de politie sau apelati  numarul unic de urgenta 112.

author avatar
Andra Nesu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger