AcasăNewsTot Grindeanu e de vina

Tot Grindeanu e de vina

Ridicol. Presedintia spune ca reactia lui Iohannis la pierderea imobilului dobandit prin fraudarea legii nu e informatie de interes public

Cand, in 2015, Klaus Iohannis a lansat porcaria celebra „Coruptia ucide”, comandourile de sereisti, oengisti malformati in gandire si cetateni excitati sau de inchiriat au marsaluit prin Bucuresti pret de ore bune. Aud ca si ofiterii de traseu de la SPP erau la posturi, adica bine amestecati cu protestatarii. Cam 20.000 de oameni i-au cerut lui Ponta sa plece, desi nu el daduse foc Clubului Colectiv.

Ridicol Presedintia spune ca reactia lui Iohannis la pierderea imobilului dobandit prin fraudarea legii nu e informatie de interes public

La un an si un pic distanta, cand profesorasul din Sibiu ajuns presedinte a iesit in Piata Universitatii la un miting neautorizat, incitand lumea cu falsa problema a emiterii celebrei Ordonante 13, strada a luat din nou foc. Sintagma preferata de Iohannis, „o gasca de penali”, cu referire la Guvern, a avut ca efect „Jos Grindeanu” si „Jos Dragnea”. Pana la urma, s-a dovedit ca Guvernul a emis corect ordonanta.

Tupeu gros cat salamul sasesc

Culmea este ca desi Ordonanta a fost abrogata si, dupa cum spuneam, judecata CCR a stabilit ca fusese legal emisa, multimea de la Piata Victoriei continua protestele. Acum se merge pe ideea de „Jos Guvernul”, caci, tot de la Iohannis citire, echipa lui Grindeanu s-a decredibilizat. Nu are importanta ca este vorba de un Guvern ales legal si democratic. Nu are importanta ca incep sa se vada primele masuri benefice ale guvernarii, „gasca de penali” trebuie sa plece pentru ca asa vrea gasca de oengisti care abia asteapta sa fie si mai nervoasa. Sensibila la orice forma de coruptie, gloata oengista, hibridizata cu partidulete demne de mila si de „huo”, nu are insa reactii la manariile lui Iohannis, dovedite de Justitie. Sa vorbesti de credibilitate cand toata lumea a aflat cum ai obtinut casa de la Sibiu, recent pierduta la judecata, e o chestiune de tupeu. Gros cat salamul sasesc.

Interzis la „Jos Iohannis”

O casa dovedita ca fiind cumparata pe baza unor documente false introduse in circuitul civil mai reprezinta un bun dobandit pe baza bunei credinte? Poate dupa Codul civil Iohannis. A fost nevoie de peste 15 ani de procese ca adevarul sa fie repus in drepturi. O droaie de ani in care venitul obtinut din chirii s-a scurs in buzunarul celui care ar vorbi de lupta lui anticoruptie chiar si la vreo inmormantare, daca i s-ar ivi ocazia. Este evident ca nu crede in ea, dar ce bine da la creduli si la familia indurerata. Acum, desi dovezile potlogariei sunt publice, in mod surprinzator TFL-istii de la Victoriei nu striga si „Jos Iohannis”. A ramas tot „Jos Guvernul”, pentru ca Grindeanu e de vina pentru orice, de la Justitia care nu mai are chef sa stea drepti si pana la mustata zbarlita si ranjetul ironic a lui Liviu Dragnea cand vine vorba de „Sasone”. De la impotenta PNL de a se aduna de pe drumuri si pana la somnul de veci al USR in Parlament. Si, in primul rand, Grindeanu e de vina pentru ca Guvernul isi vede de treaba lui si incepe sa-si demonstreze abilitatile, in loc sa-l lase pe Iohannis sa isi faca altul, al lui.

author avatar
Valentin Boeru
2.060 afisari

8 COMENTARII

  1. Imi cer scuze pentru aberatile fiului meu maricel zău că nu e un băiat rău, e doar un pic, (să folosesc un eufemism) prostut, chiar vrea intoarcerea la TVA-ul de 24%(cum imi zic doctorii, cică e ”inapoiat psihomotric senzorial”). P.S ii place foarte mult să să uite la postul GIGI 24 si sa coloreze cartonase cu steagul UE..si apoi mi se adresează cu ”uite mama MUE,MUE!..mi se rupe inima de mamă in piept

    • Cata vreme bucurestenii cred ca la SIBIU umbla catei turcani si sasi corecti cu covrigi in coada voi sunteti de vina.

  2. Domnule cornelg, suferiti de un complex de inferioritate generator de pizma si prostie sau, pur si simplu, in copilarie, parintii va incuiau in camara cu lumina stinsa, si de aici toate angoasele?

  3. Vă rugăm să il lasati pe domnul W.K Iohannis in pace, el este acum extrem de ocupat, se pare că a găsit niste acte ascunse in podul de la Cotroceni prin care domnitorii Ghica, Stirbey si Sturza au lăsat palatul cotroceni cu zona limitrofă si grădina botanică, mostenire soacrei domniei sale. Arhivistii invitati au confirmat ”autenticitatea” acestor inscrisuri in proportie de 100%.

  4. Foarte bine creionata miscarea din Piata. Golita de motivatii si de continut ideologic, a trecut la jocuri cu cartoane colorate si lumini. Astept sa vad cum se construiesc figurile Tovarasului Klaus si ale Tovarasei Carmen, exact ca ale Ceausestilor, pe vremuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger