AcasăNewsTopul celor mai mari reduceri din Romania

Topul celor mai mari reduceri din Romania

Indiferent de situatia materiala, romanii au fost tot timpul amatori de servicii si produse ieftine

Constienti ca romanii se dau in vant dupa preturi mici, comerciantii din tara noastra vin cu oferte care de care mai tentante.

Indiferent de situatia materiala, romanii au fost tot timpul amatori de servicii si produse ieftine

Indiferent cat ar parea de incredibil, pe piata romaneasca in acest moment se ofera reduceri chiar si de 99%. Cei care propun acest discount sunt posesorii unei scoli de fotbal pentru copii, care au venit in intampinarea clientilor micsorand tariful de la abonamentului de la 100 de lei la 1 leu. Tot cu 1 leu persoanele care au probleme cu vederea isi pot confectiona o pereche de ochelari. Si asta dupa ce firma Clar Plus Optica & Oftalmologie a decis sa “rupa” piata, practicand o reducere de 98%.  Un discount identic ofera si firma de paza si protectie ProtGuard Security & Protection care, in schimbul sumei de 39 de lei, acorda clientilor o reducere de 3.888 de lei pentru serviciile contractate.

Oferte irezistibile pentru sexul frumos

Cunoscut fiind apetitul doamnelor si domnisoarelor pentru centrele de infrumusetare, patronii saloanelor cu pricina isi rasfata clientele cu reduceri generoase. Astfel, Beauty Pass le ofera reprezentantelor sexului frumos un discount de 97% la produsele promovate. Practic, cu 30 de lei dati primesti la schimb un pachet de 400 de lei in sali de fitness, SPA-uri sau saloane de infrumusetare. O reducere de 83% propune si Temple of Beauty care percepe un tarif de 25 de lei pentru un pachet care include  tuns, hair style, coafat,spalat, tratament si masaj capilar. Cu doar 159 de lei (fata de 690 de lei) Egoist Wellness le ajuta pe doamne sa capete un corp de invidiat, oferindu-le un tratament natural spa de slabire si anticelulitic. Cum pe langa un corp armonios zambetul este la fel de important, Xeladent ofera clientilor o reducere de 90%, propunandu-le un pachet care include inlaturarea tartrului, a placii bacteriene si a petelor dentare cu numai 58 de lei.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger