AcasăNewsToni Grebla : Procurorii nu se aleg prin mica publicitate

Toni Grebla : Procurorii nu se aleg prin mica publicitate

Senatorul social-democrat Toni Grebla ii ridica mingea la fileu presedintelui Traian Basescu, declarand ca, in locul acestuia, ar solicita ca procedura de selectare a procurorului general si a sefului DNA sa fie reluata.

Toni Grebla il indeamna pe seful statului sa ceara reluarea procedurii de selectare a procurorilor

Regulile prin care sunt desemnati procurorii sefi sunt gresite, sustine pesedistul Toni Grebla, mentionand ca procedura trebuie schimbata pentru ca ”nu este pentru demnitatea functiei respective”.

”In momentul in care sunt antrenorul echipei nationale de fotbal nu dau anunt si zic: maine, cine doreste sa joace in echipa de fotbal a Romaniei, sa vina pe stadionul national! Eu fac o selectie, urmaresc ani de zile niste jucatori si chem 24 de oameni, din care aleg 11”, a explicat Grebla, mentionand ca Traian Basescu ar trebui sa profite de ”avizele negative ale CSM” si sa ceara reluarea selectiei. ”Oameni foarte bine pregatiti, cu o probitate morala demna de apreciat nu au venit la aceste concursuri, pentru ca nu pot sa dau anunt la mica publicitate: caut procuror general al Romaniei! Asta este rolul meu, sa-i urmaresc activitatea din facultate si pana astazi si de maine sa-l propun pentru a fi procuror general al Romaniei si nu cine doreste, sa vina la concurs, pentru ca nu suntem la concursul de intrare in magistratura”, a mai precizat senatorul PSD.

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger