AcasăNewsTomboy, ultima moda a supervedetelor

Tomboy, ultima moda a supervedetelor

Stilul „baietesc” este in mare voga la ora actuala si mai toate vedetele de la Hollywood l-au adoptat in ultima vreme. Pana si revistele de specialitate recunosc ca e mult mai confortabil sa porti un hanorac si o pereche de jeansi furati din dulapul iubitului decat o pereche de tocuri.

Gigi Hadid

Si, mai spun specialistii ca astfel de tinute purtate nu foarte des sunt gasite a fi chiar foarte sexy. Se pare ca aceeasi parere o au si vedetele internationale care au inceput sa poarte din ce in ce mai des bombere supradimensionate, jeansi largi, ghete masculine si sepci.  Iata ce si cum se mai poarta pe bulevardele de la Hollywood:

Rita Ora

Cantareata pare a se simti foarte confortabil in hanoracul supradimensionat care are un aer foarte interesant cu taietura in partea de jos. Piesa de rezistenta sunt bocancii cu catarame de la Louis Vuitton.

Gigi Hadid

Modelul de la Victoria’s Secret echilibreaza intr-un mod foarte stylish hanoracul baietesc cu jeansii skinny. Priviti aerul scolaresc pe care il are topmodelul, dat de ochelarii de vedere a caror forma de rame a revenit in forta inca de anul trecut.

Rihanna

Rihanna este recunoscuta pentru un stil vestimentar radical nonconformist. Trendul tomboy se simte in elementele vestimentare XXL, bocancii army si cureaua tipic masculina.

Kendall Jenner

Celebrul model Kendall poarta un trening alb de la Champion care ii vine perfect. Acum poti iesi in oras intr-o tinuta de acest gen pentru ca vei arata foarte fashionable.

Ruby Rose

Actrita si modelul androgin Ruby Rose este deja recunoscuta pentru modul baietesc in care se imbraca. Desi pe covorul rosu prefera rochiile lungi sofisticate, in viata de zi cu zi adopta stilul vestimentar tomboy care i se potriveste manusa.

author avatar
Catalin Dumitrescu
642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger