Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tomac vrea sa fie din nou numarul 1 in PMP

Tomac vrea sa fie din nou numarul 1 in PMP

Autor:

Predecesorul lui Traian Basescu din fruntea Partidului Miscarea Populara, actualmente numarul 2 in PMP, a anuntat ca si-a depus oficial candidatura la prima functie in cadrul formatiunii.

 

eugen tomac 350x280 Tomac vrea sa fie din nou numarul 1 in PMPEugen Tomac si-a facut publica decizia de a candida la presedintie PMP in prima parte a zilei in curs, mentionand ca la Congresul extraordinar al partidului din 16 iunie 2018 va cere votul de incredere al colegilor “cu motiunea “Partidul Miscarea Populara – Reintregim Romania!””.

Mai mult, actualul presedinte executiv al PMP a dezvaluit si numele mentorului sau in ale politicii. “Am invatat politica de la cel mai bun, de la Presedintele Traian Basescu. Prin urmare, imi asum responsabilitatea de a continua linia politica trasata de Presedinte pentru modernizarea Romaniei (…) Cred, cu toata convingerea, ca PMP va fi, in anii care urmeaza, un actor credibil si relevant in politica romaneasca si ca, incepand din 2020, vom participa la viitoarea guvernare a fortelor de centru-dreapta din Romania”, a punctat Tomac.


2 comentarii to Tomac vrea sa fie din nou numarul 1 in PMP

  1. ??????

    Ați remarcat că mass-media a anunțat că și grupul Divertis intenționează să își reia activitate ?

  2. ??????

    Opinați că aplicând sistemul copy-paste mai rămâne să se anunțe și o altă aderare la NATO și UE și semnarea altor protocoale între instituții, ca parte a programului de “modernizare” a României, susținut probabil și de sloganul “Aici sunt banii dumneavoastră !” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!