Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!

Tom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!

Autor:

Dupa un an de la decesul sotiei sale, Lady Melinda Rose,  muzicianul britanic  are o relatie cu Priscilla Presley, spune contactmusic.com.

 

image 1484931682 67727801 Tom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!Potrivit unor declaratii din The Sun, “Tom a avut un an dificil, dupa moartea Lindei si Priscilla a fost un sprijin extraordinar.Tom si Priscilla se curteaza. Exista o scanteie intre ei, dar vor s-o ia incet. Este intr-adevar devreme sa vorbim de o relatie inchegata, dar se inteleg perfect”.

Desi Tom Jones, in varsta de 79 de ani, nu a  facut un secret din pasiunea lui pentru Priscilla, a fost rezervat cand a fost intrebat despre zvonurile privind relatia romantica: “Noi am fost prieteni pentru o lunga perioada de timp. E o femeie frumoasa. Ne bucuram de noptile petrecute impreuna”. De asemenea, un purtator de cuvant al cantaretului a daugat: “Priscilla Presley si Tom se cunoscut de multi, multi ani.

In 2016, Jones a spus ca perspectiva de a-si gasi o noua dragoste e cat de poate de departe. Cand a fost intrebat daca prevede o noua relatie in viitor, cantaretul a declarat pentru Sunday People: “Nici macar nu m-am gandit la asta, chiar n-am facut-o”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!