AcasăNewsTom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!

Tom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!

Dupa un an de la decesul sotiei sale, Lady Melinda Rose,  muzicianul britanic  are o relatie cu Priscilla Presley, spune contactmusic.com.

Potrivit unor declaratii din The Sun, „Tom a avut un an dificil, dupa moartea Lindei si Priscilla a fost un sprijin extraordinar.Tom si Priscilla se curteaza. Exista o scanteie intre ei, dar vor s-o ia incet. Este intr-adevar devreme sa vorbim de o relatie inchegata, dar se inteleg perfect”.

Desi Tom Jones, in varsta de 79 de ani, nu a  facut un secret din pasiunea lui pentru Priscilla, a fost rezervat cand a fost intrebat despre zvonurile privind relatia romantica: „Noi am fost prieteni pentru o lunga perioada de timp. E o femeie frumoasa. Ne bucuram de noptile petrecute impreuna”. De asemenea, un purtator de cuvant al cantaretului a daugat: „Priscilla Presley si Tom se cunoscut de multi, multi ani.

In 2016, Jones a spus ca perspectiva de a-si gasi o noua dragoste e cat de poate de departe. Cand a fost intrebat daca prevede o noua relatie in viitor, cantaretul a declarat pentru Sunday People: „Nici macar nu m-am gandit la asta, chiar n-am facut-o”.

author avatar
Bogdan Borcea
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger