Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tolontan descopera ce a scris “National” in 2014!

Tolontan descopera ce a scris “National” in 2014!

Autor:

Catalin Tolontan incepe “in forta” saptamana cu un material intitulat “Primaria a predat la DNA zeci de achizitii supraevaluate ale spitalului “Obregia!” Printre probleme: o firma de reactivi controlata de Dorin Cocos”.

 

dezv Tolontan descopera ce a scris National in 2014!Doar ca “dezvaluirile” din investigatia postata pe site-ul jurnalistului au fost publicate in “National” inca din noiembrie 2014, cand Catalin Tache scotea la lumina informatii ample despre “„Contractele mortii” dintre managerii de spitale si miliardarii Cocos si „NIRO”!” .

Inca de atunci, cititorii “National” au aflat despre zeci de contracte finantate din banii unor unitati spitalicesti, vizand achizitia de reactivi de laborator, asistenta medicala sau diverse alte produse sanitare. Si despre faptul ca “procurorii anticoruptie deruleaza o ampla ancheta privind „caracatita” care sufoca de ani de zile sistemul sanitar romanesc. Si documentele stranse de anchetatori sunt pur si simplu naucitoare, demonstrand ca este vorba de un sistem generalizat, care suge zeci si zeci de milioane de euro din bugetul Ministerului Sanatatii, pentru achitionarea de ”consumabile” de la mai multe firme in care sunt implicate rude apropiate ale oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Niculae „NIRO”. Iar pentru ca managerii spitalelor care fac caietele de sarcini cu licitatii pentru vanzatorii de pulbere, dezinfectanti si reactivi sa-si poata incasa comisioanele aferente, se semneaza aceste veritabile „contracte ale mortii””.

Cititi toate detaliile publicate de “National”, in urma cu aproape trei ani, in materialul urmator: „Contractele mortii” dintre managerii de spitale si miliardarii Cocos si „NIRO”!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!