AcasăNewsTolo.ro: Acuzatii foarte grave la adresa sefului unui spital din Capitala/ Limbaj...

Tolo.ro: Acuzatii foarte grave la adresa sefului unui spital din Capitala/ Limbaj socant la adresa angajatilor (VIDEO)

Suspiciuni de contabilitate dubla, dar si strigate si un limbaj de neacceptat, in relatia sef-angajat.

O noua investigatie marca Tolontan (si alti colegi de-ai sai de la GSP), de aceasta data la Spitalul Malaxa, din Pantelimon, aduce in atentia opiniei publice o situatie revoltatoare, avandu-l drept protagonist pe cel care de 9 ani e in postura de manager al unitatii medicale aflate in subordinea Primariei Capitalei, Florin Secureanu.

O sursa din interiorul spitalului, respectiv un angajat de la Malaxa, a dezvaluit, sub protectia anonimatului, ce anume se intampla in unitatea medicala si de care doar cativa oameni din interior ar avea habar. Conform tolo.ro, angajatul respectiv sustine urmatoarele: „In fiecare zi, managerul Florin Secureanu scoate intre 2.000 si 3.000 de lei cash din casieria spitalului pe facturi tiparite de baiatul de la IT!”. Mergand pe firul acestei piste, jurnalistii au descoperit ca ar fi vorba despre o firma dizolvata anul trecut in instanta si radiata in acest an, in noiembrie.

„Secureanu cere la contabilitate sume de bani zilnice pentru nevoile sale, dupa un grafic saptaminal”, sustine sursa citata de tolo.ro.

Atentie, urmeaza o inregistrare un un limbaj dur!

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcatalintolontan%2Fvideos%2F1230458573682560%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

author avatar
eNational
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger