AcasăNewsToata lumea zambeste! Fotografii speciale, de familie, facute publice la aniversarea Printului...

Toata lumea zambeste! Fotografii speciale, de familie, facute publice la aniversarea Printului Charles

Sarbatoarea importanta pentru Familia Regala britanica – ziua in care fiul Reginei Elisabeta a II-a a implinit 70 de ani – a reprezentat prilejul perfect pentru ca opinia publica sa se poata bucura de doua noi fotografii cu nepotii Printului Charles.

Pozele postate cu ocazia aniversarii mostenitorului Coroanei Regale britanice sunt cu atat mai deosebite cu cat transmit multa voie buna, cu prichindeii zambind alaturi de bunicul sarbatorit. Sunt fotografii realizate in gradina Clarence House, resedinta oficiala a Printului de Wales si a sotiei sale, Camilla, Ducesa de Cornwall, si postate pe pagina oficiala de Facebook a Familiei Regale. Il putem vedea pe Louis (6 luni) in bratele mamei sale, Ducesa Catherine, iar pe George, baiatul cel mare al Printului William, stand pe genunchii bunicului, Printul de Wales. In tot acest timp, eleganta si surazatoare, Printesa Charlotte, sta pe bancuta langa Ducesa de Cornwall. In fotografii apar si Ducele si Ducesa de Sussex, despre care se stie ca vor deveni, la randul lor, parinti, in primavara anului viitor.

sursa foto: captura Facebook/The Royal Family

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu mai dati fotografii cu astia.Deja au inceput si naparcile nicolae si alina binder sa-i imite in Ro.Se autointituleaza ca sunt ai Romaniei dar nu-i vrea decat calinic.Si toate astea in ciuda margaretei…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger