Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader subliniaza: nu am fost si nu sunt in eroare cu privire la semnatarul ordonantei

Toader subliniaza: nu am fost si nu sunt in eroare cu privire la semnatarul ordonantei

Autor:

In ciuda oricaror alte pareri exprimate in spatiul public, cu privire la o eventuala confuzie de nume in cazul ordonantei de clasare invocate de ministrul Justitiei zilele trecute, Tudorel Toader subliniaza, o data in plus, ca nu e in eroare.

 

toader 3 720x389 Toader subliniaza: nu am fost si nu sunt in eroare cu privire la semnatarul ordonantei“Eu inca de ieri, cand am vazut chestiunea asta, am spus ca nu am fost si nu sunt in eroare cu privire la semnatarul ordonantei”, a reiterat Tudorel Toader, in urma cu doar cateva minute, la momentul plecarii sale de la CSM, unde a fost prezent la o sedinta la care a asistat si Augustin Lazar.

“Nu a fost si nu este nici o eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar”, scrisese Toader seara trecuta, pe Facebook.

Misterul ordonantei in cauza persista inca de saptamana trecuta, cand a fost adusa in discutie de catre ministrul Juutitiei, pe fondul prezentarii raportului de evaluare a activitatii procurorului general, ce a culminat cu anuntul privind demararea procedurii de revocare a lui Lazar din fruntea Parchetului General.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!