AcasăNewsToader subliniaza: nu am fost si nu sunt in eroare cu privire...

Toader subliniaza: nu am fost si nu sunt in eroare cu privire la semnatarul ordonantei

In ciuda oricaror alte pareri exprimate in spatiul public, cu privire la o eventuala confuzie de nume in cazul ordonantei de clasare invocate de ministrul Justitiei zilele trecute, Tudorel Toader subliniaza, o data in plus, ca nu e in eroare.

„Eu inca de ieri, cand am vazut chestiunea asta, am spus ca nu am fost si nu sunt in eroare cu privire la semnatarul ordonantei”, a reiterat Tudorel Toader, in urma cu doar cateva minute, la momentul plecarii sale de la CSM, unde a fost prezent la o sedinta la care a asistat si Augustin Lazar.

„Nu a fost si nu este nici o eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar”, scrisese Toader seara trecuta, pe Facebook.

Misterul ordonantei in cauza persista inca de saptamana trecuta, cand a fost adusa in discutie de catre ministrul Juutitiei, pe fondul prezentarii raportului de evaluare a activitatii procurorului general, ce a culminat cu anuntul privind demararea procedurii de revocare a lui Lazar din fruntea Parchetului General.

author avatar
Cristina Stefan
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger