AcasăNewsToader si Lazar, schimb de replici (VIDEO)

Toader si Lazar, schimb de replici (VIDEO)

Atmosfera vadit tensionata in sala de sedinte de la Consiliul Superior al Magistraturii. Ministrul Justitiei si procurorul general au avut un schimb de replici in cadrul intrevederii de marti de la CSM, in care se discuta cererea inaintata de Toader, privind revocarea sefei DNA.

S-a intamplat dupa ce ministrul Justitiei si-a incheiat expunerea. „Nu banuiesc ca nu acceptati pana la urma (…) ca o competență dată ministrului Justiției, va rog sa cititi (…) nu poate fi anulată printr-un regulament, indiferent al cui e, al CSM-ului, pentru că regulamentul în ierarhia actelor normative este cu mult după”, i-a transmis Toader lui Lazar.

Discutiile in contradictoriu au continuat. „Sunt convins ca stiti raspunsul (…) toata presa, toata lumea, a vorbit despre celebrul procuror Negulescu, care face, care desface, eu nu zic ca-i vinovat, ca nu-i treaba mea, dar ar fi trebuit sa se ia pozitie, e adevarat, nu-i adevarat (…) iar la CSM analiza statutului, faptelor lui a durat destul de mult. (…) Si dumneavostra, daca imi veti aduce argumente, ca intre regulamentul CSM-ului si lege prevaleaza Regulamentul,  foarte bine, dar nu se justifica”, i-a mai replicat Toader sefului PICCJ.

sursa foto: captura Digi 24, video B1 TV

author avatar
Andrei Coman
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger