Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader se mai gandeste: Astazi ii transmit raspunsul premierului

Toader se mai gandeste: Astazi ii transmit raspunsul premierului

Autor:

Dupa ce a discutat mai bine de o ora cu sefa Guvernului, la Palatul Victoria, Tudorel Toader a declarat in fata presei ca i-a dat asigurari Vioricai Dancila – despre care s-a aflat ca a trimis inca de seara trecuta la Cotroceni cererea de revocare a actualului ministru al Justitiei – ca in cursul acestei zile o va anunta ce a hotarat.

 

toader 3 720x389 Toader se mai gandeste: Astazi ii transmit raspunsul premierului

Tudorel Toader a condus Ministerul Justitiei din 23 februarie 2017

In sensul in care isi va da demisia sau se va pune in aplicare solicitarea de revocare a sa de la sefia Ministerului Justitiei. “Pana la final de program, va voi comunica decizia pe care am luat-o. (…) Juridic nu poti sa-i ceri cuiva demisia, dar (…) vointa dansei – implicita – a fost ca sa-mi dau demisia”, a mentionat acesta, dupa discutia cu Dancila.

Tudorel Toader a mai declarat, totodata, ca, indiferent de hotararea pe care o va lua, tot va mai astepta cateva zile pana cand va veni raspunsul de la Cotroceni cu privire la succesorul sau. “Am asigurat-o (pe sefa Guvernului -n.n) ca voi reflecta si ii voi comunica, (…) nu inseamna ca inchid si plec la Iasi”, a sustinut actualul ministru al Justitiei.

Amintim ca social-democratii l-au propus pe Eugen Nicolicea ca ministru al Justitiei, solicitarea ajungand deja la Cotroceni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!