Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader s-a hotarat: se duce cu demisia la Dancila

Toader s-a hotarat: se duce cu demisia la Dancila

Autor:

Dupa ce a reflectat, timp de cateva ore, asupra pasului pe care il va face, dupa ce a ramas fara sustinerea PSD-ului pentur functia pe care a ocupat-o mai bine de doi ani, cea de ministru al Justitiei, Tudorel Toader a luat o decizie.

 

toader 2 Toader s a hotarat: se duce cu demisia la DancilaSi si-a comunicat, in linii mari, hotararea, iesind in fata sediului MJ-ului. Concret, Tudorel Toader a anuntat ca se va indrepta catre Palatul Victoria, pentru a discuta din nou, a treia oara de la momentul sedintei conducerii PSD-ului, de miercuri, cu sefa Executivului. Doar ca de data aceasta, va merge gata sa isi prezinte demisia. “Voi merge la Guvern si am o intrevedere, o alta intrevedere cu dna prim-ministru. Oarecum voi dezvolta ceea ce v-am spus dimineata (…) si anume voi porni, in scrisoarea pe care am redactat-o (…) de la, pana la urma, vointa politica exprimata in cadrul CEx-ului (Comitetului Executiv al PSD-n.r), si anume de retragere a sprijinului politic pentru subsemnatul in calitate de ministru al Justitiei”, a anuntat Toader, completand cu faptul ca “primul-ministru al Guvernului are rolul decisiv atat in formarea Guvernului, cat si in revocarea unora dintre membrii Guvernului”.

Asteapta la randul sau o decizie

Tudorel Toader a subliniat inca o data si faptul ca va astepta ca decizia de la Cotroceni, privind succesorul sau, sa se reflecte in paginile Monitorului Oficial. “Voi ramane la minister pana la momentul in care in Monitorul Oficial apare numele si prenumele noului ministru al Justitiei (…) Merg la Guvern si ii prezint d-nei prim-ministru demisia din functia de ministru al Justitiei. Domnia sa va decide ce face cu aceasta demisie, sigur, cel mai probabil o trimite la presedintelui republicii (…) voi ramane, repet, pana in momentul in care presedintele evalueaza, decide si emite decretul – pe de-o parte de eliberare a mea, pe de alta de numire a noului ministru al Justitiei”, a mai punctat Toader in scurtul anunt facut in exteriorul cladirii in care a lucrat incepand cu februarie 2017.

sursa foto: captura Antena3


3 comentarii to Toader s-a hotarat: se duce cu demisia la Dancila

  1. Genut

    Nu te lasa Todirel . Fa-i muci pe toti. Nu au ei scoala ta.

  2. Genut

    Decat repetentul Nipulice student la Spiru la drept la 60 de ani alt Irinel politic ca Dracnea, mai bine Nutica din Costa Rica. Da-le la buci sa faca clabuci. Fi Corleon.

  3. Genut

    Nipulice un securist ca Lazar. Se schimba doar palaria dar Măria e tot Măria… Ce dracu nu vedeti?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!