AcasăNewsToader raspunde criticilor: daca sunt si din PSD, nu au decat sa...

Toader raspunde criticilor: daca sunt si din PSD, nu au decat sa initieze proceduri de modificare

Tudorel Toader, in fruntea Ministerul Justitiei din 23 februarie 2017

Ministrul Justitiei nu a lasat fara replica recent exprimata concluzie a unui fost ocupant al fotoliului de sef la MJ cu privire la mult-discutata OUG 7/2019.

Mai exact, intrebat cum vede criticile exprimate de Florin Iordache, cum ca ar fi trebuit consultari mai ample cu magistratii, inaintea adoptarii OUG 7, cea care aduce modificari legilor justitiei, Tudorel Toader a fost cat se poate de transant. „Chiar nu am vazut criticile din PSD, dar daca sunt si din PSD, sunt din partidul majoritar. Nu au decat sa initieze proceduri de modificare”, a replicat Toader.

Mai mult, ministrul nu a trecut cu vederea faptul ca nemultumirile actualului deputat social-democrat au fost exprimate direct in spatiul public. „Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran, iti spui punctele de vedere, eventual te raliezi celor nemultumiti – dai si mai bine. Dar exista o tehnica legislativa, proceduri pentru toti”, a mai subliniat oficialul guvernametal.

Reactia lui Florin Iordache a venit pe fondul discutiilor avute de sefa Guvernului, in cursul zilei precedente, cu reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM-ului. Dancila si-a dorit sa afle nemultumirile acestora fata de OUG 7, dar a precizat din start ca Executivul nu va renunta cu totul la acest act normativ.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger