AcasăNewsUPDATE. Toader, prezent in Parlament. Doar ca sa constate ca motiunea care-l...

UPDATE. Toader, prezent in Parlament. Doar ca sa constate ca motiunea care-l vizeaza s-a amanat din nou

Dupa ce a condus comisia care i-a intervievat, la Ministerul Justitiei, pe cei patru candidati la functia de procuror general, Tudorel Toader a ajuns la Palatul Victoria.

Semnatarii motiunii cer „demisia de urgenta” a ministrului aflat de circa doi ani in fruntea MJ-ului

UPDATE: Dezbaterea motiunii a fost amanata din nou, din lipsa de cvorum. Astfel ca, ministrul Toader, care s-a indreptat catre Parlament dupa ce, din cate a anuntat, a participat doar la prima parte a sedintei de Guvern, a venit degeaba la sediul Legislativului.

–-

Iar de la sedinta Executivului – in plina desfasurare la aceasta ora – Toader va merge direct catre Parlament, unde, la ora 14 sunt programate sa inceapa lucrarile in plenul Senatului. Mai exact, sedinta in cadrul careia va fi dezbatuta – in prezenta oficialului guvernamental – motiunea simpla cu tema „Justitia- victima sigura in mainile lui Toader” – initiata de senatorii din Opozitie, adica de la PNL si USR.

Tot in cursul acestei zile ar urma sa fie si dat un vot asupra acestei motiuni simple, care ar fi trebuit sa ajunga in atentia Camerei Superioare a Parlamentului inca de luni, insa a fost amanata.

Este a doua astfel de motiune indreptata catre acelasi oficial guvernamental in doar cateva saptamani. Precedenta a fost respinsa, in Camera Deputatilor, pe 20 martie.

70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger