Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana

Toader: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana

Autor:

La o zi de cand magistratii Curtii Constitutionale au admis sesizarea Guvernului, formulata dupa refuzul presedintelui de a da curs propunerii formulate de ministrul Justitiei, de revocare a sefei DNA, oficialul guvernamental a pus accent pe faptul ca toata lumea trebuie sa respecte hotararile CCR, implicit si seful statului.

 

toader 720x480 Toader: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana“Nu exista decizie a Curtii Constitutionale care sa nu produca efecte juridice, dupa cum nu exista decizie a Curtii Constitutionale care sa nu fie respectata de orice persoana fizica, orice persoana juridica, orice autoritate”, a punctat Tudorel Toader, la sosirea la Consiliul Superior al Magistraturii.

Totodata, reprezentantul Executivului a  lasat sa se inteleaga ca alege sa nu faca prea multe comentarii pe acest subiect, pana ce nu se va afla motivarea Curtii. “Noi avem doar comunicatul (CCR- n.r.). Asteptam considerentele, momentul publicarii deciziei in Monitorul Oficial si atunci sigur ca putem sa facem mai multe aprecieri. Dar in momentul acesta, in limitele comunicatului, cred ca este bine sa ramanem in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are”, a subliniat ministrul Justitiei.

In comunicatul in cauza, remis miercuri dupa sedinta de plen a CCR-ului, se mentioneaza, intre altele, faptul ca forul”, cu majoritate de voturi, a statuat: 1. Constata existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei, generat de refuzul Presedintelui Romaniei de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kövesi. 2. Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kövesi”.


1 Comentariu la Toader: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana

  1. JUSTITIABILUL

    SOLDOVENE AI DAT CU BATA NU IN BALTA PLINA DE RAHAT CI CA UN CAPCAUN DIRECT IN KKT SI I-AI (MURDATIT) IMPUTIT PE TOTI DIN SISTEMUL JUDICIAR , SITEMUL POLITIC SI ADMISTRATIE PUBLICA A TARII FACAND RO DE RASUL LUMII . Daca erai un om cu judecata valoroasa mai asteptai cateva luni pana la exipirarea mandatului KOVESI, asa ai dovedit ca apartii MAFIEI .Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!