Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader: nu cred ca presedintele va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentale

Toader: nu cred ca presedintele va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentale

Autor:

In asteptarea publicarii motivarii deciziei luate de Curtea Constitutionala in cazul sesizarii depuse dinspre Guvern, dupa ce seful statului a respins propunerea ministrului Justitiei cu privire la revocarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Tudorel Toader a raspuns unei intrebari care i-a preocupat pe multi in aceste zile.

 

toader 720x480 Toader: nu cred ca presedintele va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentaleSi anume “de cand apare obligatia presedintelui de a respecta” decizia CCR -” raspunsul meu este (…) de la data publicarii in Monitorul Oficial”, a subliniat ministrul, joi la pranz, aflat la un eveniment la Timisoara.

Totodata, oficialul Guvernamental a subliniat faptul ca “orice decizie este producatoare de efecte juridice (…) de la momentul publicarii in Monitorul Oficial” si s-a declarat convins de un aspect: “nu cred ca presedintele republicii -indiferent cine azi, cine va fi maine sau peste 7 ani de zile- nu cred ca va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentale”.

foto: Facebook


2 comentarii to Toader: nu cred ca presedintele va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentale

  1. Marga Maggie Gigi

    dar ca ne pisam pe mutra ta de mafiot , crezi ma gargamele ?

  2. ??????

    Ați remarcat totuși ce “depreciativ” a vorbit actualul ministru de la justiție despre foști studenți de-ai dumnealui, ajunși prin înalte funcții publice ? Opinați că ar fi avut ce învăța, referitor la “tematica” predată de dumnealui ?
    Considerați că zicerile din articol readuc în discuție și afirmații anterioare despre mandate ale judecătorilor de la CCR, afirmații ce ar fi fost atribuite domnului ministru de la justiție ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!