AcasăNewsToader: nu cred ca presedintele va da romanilor un exemplu de nerespectare...

Toader: nu cred ca presedintele va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentale

Primul pescar al PSD-ului si-a aruncat undita la Ministerul Justitiei

In asteptarea publicarii motivarii deciziei luate de Curtea Constitutionala in cazul sesizarii depuse dinspre Guvern, dupa ce seful statului a respins propunerea ministrului Justitiei cu privire la revocarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Tudorel Toader a raspuns unei intrebari care i-a preocupat pe multi in aceste zile.

Si anume „de cand apare obligatia presedintelui de a respecta” decizia CCR -” raspunsul meu este (…) de la data publicarii in Monitorul Oficial”, a subliniat ministrul, joi la pranz, aflat la un eveniment la Timisoara.

Totodata, oficialul Guvernamental a subliniat faptul ca „orice decizie este producatoare de efecte juridice (…) de la momentul publicarii in Monitorul Oficial” si s-a declarat convins de un aspect: „nu cred ca presedintele republicii -indiferent cine azi, cine va fi maine sau peste 7 ani de zile- nu cred ca va da romanilor un exemplu de nerespectare a legii fundamentale”.

foto: Facebook

79 afisari

2 COMENTARII

  1. Ați remarcat totuși ce „depreciativ” a vorbit actualul ministru de la justiție despre foști studenți de-ai dumnealui, ajunși prin înalte funcții publice ? Opinați că ar fi avut ce învăța, referitor la „tematica” predată de dumnealui ?
    Considerați că zicerile din articol readuc în discuție și afirmații anterioare despre mandate ale judecătorilor de la CCR, afirmații ce ar fi fost atribuite domnului ministru de la justiție ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger