Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader: Ministerul Justitiei nu permite unui inculpat sa paraseasca tara. Adica nu MJ ia masurile de interdictie

Toader: Ministerul Justitiei nu permite unui inculpat sa paraseasca tara. Adica nu MJ ia masurile de interdictie

Autor:

Raspunzand unor intrebari in legatura cu cazul fostei sefe a DIICOT, despre care vineri s-a aflat ca ar fi cerut azil politic in Costa Rica, stat in care se afla de mai multe luni, ministrul a facut referire la competentele MJ in cazul interdictiei unui inculpat de a parasi teritoriul Romaniei.

 

ministru 2 350x175 Toader: Ministerul Justitiei nu permite unui inculpat sa paraseasca tara. Adica nu MJ ia masurile de interdictie

“N-am primit personal si n-am auzit sa fi primit o astfel de cerere la minister”, a sustinut ministrul Justitiei, cu referire la un eventual document privind cererea Alinei Bica de acordare a statutului de refugiat politic.

Totodata, Toader a tinut sa sublinieze ca “Ministerul Justitiei nu permite unui inculpat sa paraseasca tara, adica nu Ministerul Justitiei ia masurile de interdictie, nu Ministerul ridica respectivele interdictii, aici este treaba instantelor de judecata, a Ministerului de Interne (…) Ministerul (Justitiei-n.n) are cu totul alte competente”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!