AcasăNewsToader, mesaj de la sedinta Comisiei de la Venetia

Toader, mesaj de la sedinta Comisiei de la Venetia

Toader, mesaj de la sedinta Comisiei de la Venetia
Aflat, vineri, la Strasbourg, la sedinta plenara a Comisiei de la Venetia, reuniune in care se astepta ca forul sa se pronunte pe marginea modificarilor aduse celor trei legi ale Justitiei cat si a Codurilor penale din tara noastra, ministrul Toader a transmis un mesaj cu cateva mentiuni importante.

Sedinta Comisiei (Foto: Facebook/Tudorel Toader)

Si anume ca reprezentantii Comisiei nu sustin pensionarea anticipata a magistratilor, recomandand abrogarea acestei variante. „Avizul CV (Comisiei de la Venetia -n.n) retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative. Se recomanda abrogarea acestei solutii legislative”, noteaza Tudorel Toader, pe Facebook.

Mai mult, oficialul guvernamental aflat in fruntea Ministerului Justitiei a dezvaluit si ca Ordonanta de Urgenta pentru legile Justitiei „va fi transmisa, in mod formal, catre CV pentru emiterea unui aviz”, aviz ce „va fi emis la Plenara din decembrie 2018 !”

La sedinta in cauza ministrul participa alaturi de presedintele comisiei parlamentare pentru legile Justitiei, Florin Iordache.

author avatar
Andrei Coman
409 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci, ce opinii aveți despre faptul că magistrații din SUA și din alte țări nu se pensionează precum magistrații români ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger