Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader, la Parlament. Discutii cu liderii Coalitiei, Dragnea si Tariceanu

Toader, la Parlament. Discutii cu liderii Coalitiei, Dragnea si Tariceanu

Autor:

Dupa ce a fost la CSM, in prima parte a zilei, ministrul Justitiei a ajuns in cursul dupa-amiezii la Parlament.

 

toader 1 608x500 Toader, la Parlament. Discutii cu liderii Coalitiei, Dragnea si Tariceanu

UPDATE 17.18 – Ministrul Justitiei a facut precizari cu privire la intrevederea cu Dragnea si Tariceanu, urmare a viztei la Strasbourg si a discutiilor avute de oficialul guvernamental cu membrii Comisiei de la Venetia. “Ne-am intalnit pentru a informa (…) in legatura cu discutiile pe care le-am avut la Strasbourg zilele acestea (…) sunt convins ca dansii stiau mare parte dintre discutii (…) fie de la premier sau de la alti membri ai delegatiei”, a precizat Toader.

Discutiile au vizat si viitoarea OUG privind legile justitiei. “Am convenit cu cei de la Comisia de la Venetia anumite solutii legislative pe care sa le preluam (…) si am comunicat liderilor aliantei ce am stabilit si sa vedem daca in continuare nu putem prelua (…) si alte recomandari”, a mai punctat oficialul guvernamental.

—————

Mai exact, in biroul lui Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, unde Tudorel Toader urmeaza sa aiba discutii atat cu liderul PSD, cat si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.


2 comentarii to Toader, la Parlament. Discutii cu liderii Coalitiei, Dragnea si Tariceanu

  1. EMIGRANTUL

    T.T. AVEA CE DISCUTA CU SEFII COMISIILOR JURIDICE DIN SENAT SI CAMERA DEPUTATILOR NU CU CEI DOI BORFASI………..

  2. SOCRATE

    POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!