AcasăNewsToader: Judecatorii sarbi au cerut documente suplimentare in cazul Ghita

Toader: Judecatorii sarbi au cerut documente suplimentare in cazul Ghita

Intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului statului la adresa sa, Toader a replicat scurt: "daca v-a spus dansul, eu pot sa-l contrazic pe dumnealui? Presedintele republicii totdeauna cred ca are dreptate, nu?"

Pana sa ajunga sa discute cu ministrul sarb al Justitiei, intrevedere in cadrul careia Tudorel Toader a confirmat ca se va aborda, „inevitabil”, subiectul extradarii fostului deputat aflat la Belgrad, oficialul guvernamental a anuntat, luni, faptul ca magistratii din Serbia au cerut din Romania o serie de documente in cazul lui Sebastian Ghita.

„Judecatorii din Serbia au solicitat suplimentar referiri cu privire la natura (…) activitatii infractionale. Documentele au ajuns la Ministerul Justitiei, saptamana trecuta, MJ a solicitat Curtii de Apel Ploiesti informatiile necesare, astazi cel mai probabil vom primi de la Curtea de Apel Ploiesti originalul documentelor respective si in momentul in care le primim le si trimitem in Serbia, prin curierat rapid”, a explicat ministrul Justitiei, pentru Antena3.

author avatar
Andrei Coman
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger