AcasăNewsToader, ironic dupa ce Iohannis i-a respins cinci propuneri de numire dintr-un...

Toader, ironic dupa ce Iohannis i-a respins cinci propuneri de numire dintr-un foc

Tudorel Toader stie deja urmatoarea mutare

Dupa cum era de asteptat, ministrul Justitiei n-a trecut cu vederea decizia venita, miercuri, de la Cotorceni, prin care se anunta, practic, faptul ca toate cele cinci nominalizari facute luna trecuta pentru functii de conducere din cadrul DNA, DIICOT si Parchetul General au fost respinse.

Ce nu se asteptau foarte multi a fost ca oficialul guvernamental sa aiba o reactie intr-atat de incarcata de ironie. „Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!”, a tinut sa sublinieze Tudorel Toader, intr-o replica pentru stiripesurse.ro, aluzie la declaratii ale presedintelui.

Intre propunerile refuzate de catre primul om in stat figurau cea ca Adina Florea sa preia sefia Directiei Nationale Anticoruptie, institutie condusa interimar de catre Anca Jurma, de cand Laura Codruta Kovesi a fost revocata, in iulie acest an, dar si  ca Giorgiana Hosu sa preia functia de procuror-sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. La nivel de motive pentru deciziile „in bloc”, Cotroceniul a anuntat ca „Presedintele Romaniei respinge propunerile inaintate de catre ministrul justitiei, intrucat nu sunt indeplinite conditiile de legalitate necesar a fi intrunite, in mod obiectiv, de catre procuror, pentru a fi numit intr-o functie de conducere (…)”.

359 afisari

2 COMENTARII

  1. Chiar Toader asta nu poate face altceva deca sa se smiorcaie zilnic peste tot? Nu vede ca e penibil si presedintele ii respinge toate propunerile, Europa ii da in cap cu MCV.. Chiar nu isi da seama ca e deageaba acolo la justitie, papusa de decor?

  2. Ce sa faca bubosel se zgaraie pe ochi pe la tv de oftica 🙂 Iar l-a facut Iohannis ca pe ultimul lache

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger