AcasăNewsToader, in ajunul CEX-ului PSD: Maine voi fi ministru

Toader, in ajunul CEX-ului PSD: Maine voi fi ministru

Dupa ce a fost prezent, marti, la Parlament, la asa-numita „Comisie Iordache”, cea privind modificarea legilor Justitiei, Tudorel Toader a raspuns intrebarilor presei, majoritatea vizand  eventuala schimbare a sa din Guvern, date fiind recentele declaratii si nemultumiri exprimate de catre liderul PSD, Liviu Dragnea.

Si cum in ziua urmatoare conducerea PSD se reuneste in Comitetul Executiv (CEX), in care s-ar putea transa acest subiect, Toader a fost intrebat de presa ce va face de miercuri. Cu atat mai mult, cu cat s-a speculat ca pe 17 aprilie s-ar putea supune votului, pana la urma, in Senat, motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul Justitiei, amanata de trei ori pana acum. „De maine, dar maine… maine voi fi ministru. (…) Voi fi ministru, am spus de o mie de ori, (…) pana in momentul in care Monitorul Oficial apare…”, a declarat Toader, cu referire la publicarea unei eventuale decizii privind succesorul sau, aspect pe care, de altfel, l-a subliniat in mai multe randuri in ultimele zile.

Intrebat daca va tine cont de hotararea premierului Dancila sau de cea a CEx-ul PSD, Toader n-a stat pe ganduri. „Voi tine cont de decizia producatoare de efecte juridice (…) de ceea ce va aparea scris in Monitorul Oficial”, a punctat oficialul guvernamental.

Raspunzand insistentelor jurnalistilor pe aceasta tema, Toader a mai subliniat: „chiar si de ar fi demisie, tot trebuie decretul presedintelui de revocare. Deci, reperul fix obiectiv si juridic este Monitorul Oficial”.

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari

1 COMENTARIU

  1. DIN PACATE IN SISTEMUL JUSTITIAR DIN ROMANIA LEGALUL este IMORAL si ILEGALUL e MORAL . E aproape imposibil de distins NORMALUL de ANORMAL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger