AcasăNewsToader il compara pe Iohannis cu Basescu: da indicatii judecatorilor constitutionali

Toader il compara pe Iohannis cu Basescu: da indicatii judecatorilor constitutionali

Cand vorbeste Tudorel Toader in numele lui si cand in numele lui Dragnea?

Dintre aspectele pe care ministrul Toader a tinut sa le transmita public, odata ce Klaus Iohannis a anuntat sesizarea CCR si a Comisiei de la Venetia, cu privire la cele trei legi ale Justitiei, s-a remarcat comparatia pe care oficialul Cabinetului Dancila a facut-o intre actualul si fostul lider de la Cotroceni, respectiv intre Klaus Iohannis si Traian Basescu.

Intrebat fiind daca e de parere ca ar trebui CCR-ul sa astepte pozitia Comisiei de la Venetia – cum a sugerat seful statului, in interventia sa de miercuri- raspunsul lui Toader a fost urmatorul: „am vazut din declaratia presedintelui, ca si precedentul presedinte, ca da indicatii judecatorilor constitutionali sa nu se grabeasca si sa analieze corect sesizarea”.

Mai mult, Toader a tinut sa puncteze ca sugestia nu i s-a parut a fi necesara. „Eu nu cred ca e necesara aceasta indrumare catre judecatorii CCR”, a subliniat ministrul justitiei.

„Fac un apel catre CCR, de a nu se grabi si a conclucra cu organismul european”, a tinut sa transmita presedintele, dupa ce anterior anunta ca a decis sa trimita „intregul pachet inapoi la CCR” si sesizeze, „in paralel”, Comisia de la Venetia.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger