Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader il acuza iar pe Lazar ca trage de timp: probabil isi va activa pensia 

Toader il acuza iar pe Lazar ca trage de timp: probabil isi va activa pensia 

Autor:

Referindu-se la demersul din instanta facut de procurorul general, pentru care oficialul guvernamental a cerut de mai bine de o luna revocarea din functie, ministrul Justitiei a dat din nou de inteles ca Lazar ar cauta sa prelungeasca aceasta procedura pana catre finalul mandatului sau in fruntea Ministerului Public.

 

toader lazar 720x405 Toader il acuza iar pe Lazar ca trage de timp: probabil isi va activa pensia “Eu n-am evaluat persoana fizica, am evaluat procurorul general. Cred ca-i limpede pentru toata lumea. Tot limpede este ca procedural foloseste tertipurile si posibilitatile legii de a trage de timp cu speranta finalizarii mandatului, cred, in 19 aprilie la anul”, a declarat Tudorel Toader, inainte de a enumera dovezi pentru aceasta parere a sa, intre ele si faptul ca Lazar s-a adresat Curtii de Apel din Alba Iulia, localitatea de domiciliu, si nu unei instante din Capitala, dar si faptul ca a evocat legea 544, privind contenciosul administrativ. “Intre timp, probabil isi va activa pensia si-si va incheia mandatul in deplina demnitate”, a conchis Tudorel Toader.


1 Comentariu la Toader il acuza iar pe Lazar ca trage de timp: probabil isi va activa pensia 

  1. DozatorXRT

    Tudorel asta e setat! Putin tot insista sa-i puna om la Parchetul General si e disperat ca nu reuseste. Cu lozincile astea o sa o tina pana la alegeri, ca nici rusii nu cred ca il pot face sa taca naibii din gura ca numai tampenii scapte pe gura!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!