AcasăNewsToader ii spune ”PA” lui Lazar la o cafea

Toader ii spune ”PA” lui Lazar la o cafea

Ministrul Justitiei a spus ca in scurt timp va anunta care este nivelul profesional al procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Toader a declarat ca a finalizat ”in cea mai mare parte” evaluarea acestuia si ca, in curand, il vainvita la o cafea. probabil sa-i spuna  ”PA.

Toader a mai precizat ca va face cunoscute elementele de evaluare si concluziile raportului in mod public. Intrebat daca, dupa cum s-a exprimat, finalizarea evaluarii este o chestiune de zile, ministrul Justitiei a replicat: ”Da, de zile, si luna are zile”. Acesta a mai spus ca inainte de prezentarea raportului va avea o discutie si cu Augustin Lazar. ”Sigur, va avea o discutie cu mine, daca dansul va da curs. Inainte de raport il voi invita, il voi servi cu cafea si vom discuta”, a afirmat ministrul. Toader a anuntat, in 25 august, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurate de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar. Pe de alta parte, ministrul a atras atentia ca protocolul secret semnat in 2016 de Lazar si seful SRI, Eduard Hellvig, va inclina balanta foarte mult. El preciza atunci ca rezultatele evaluarii, ”insotite de eventuale propuneri”, vor fi facute publice in termen de cel mult 30 de zile. Termenul a expirat, vin concluziile, anunta Toader.

author avatar
Ramona Feraru
478 afisari

2 COMENTARII

  1. Pa și puLazăr!
    La ciobanit in jud.Alba ,in Apuseni la aer curat sa ti se aeriseasca creierul ca ti s-a cam aburit de cand esti la Bucuresti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger