Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader, fata in fata cu Dancila, la Guvern: “Vointa premierului, decisiva”

Toader, fata in fata cu Dancila, la Guvern: “Vointa premierului, decisiva”

Autor:

In asteptarea deciziei pe care o va lua, dupa ce PSD-ul i-a retras, in sedinta de miercuri, sprijinul politic pentru functia de ministru al Justitiei, Tudorel Toader are o noua discutie cu premierul.

 

toader 4 Toader, fata in fata cu Dancila, la Guvern: Vointa premierului, decisivaDe aceasta data, Toader si Dancila se afla fata in fata joi dimineata, fiind vorba despre o intrevedere care a inceput in jurul orei 9.30, aflata in plina desfasurare la momentul de fata, la Palatul Victoria.

La plecarea de la sediul Ministerului Justitiei, Toader a subliniat ca dupa precedenta discutie cu sefa Guvernului a ramas sa ii transmita hotararea sa. “Eu nu pot sa va cer demisia, dumneavoastra apreciati, va ganditi si maine ne intalnim si imi comunicati”, a sustinut acesta ca i-ar fi spus premierul.

Mai mult, Toader a mai declarat ca “Guvernul ii apartine primului-ministru, nici presedintelui, nici Parlamentului. (…) Prin urmare, vointa primului-ministru nu ca primeaza, este decisiva”. Totodata, a dat de inteles ca e multumit de activitatea sa in fruntea MJ. “Eu cred ca mi-am indeplinit obligatiile. Sigur, niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea”, a conchis Tudorel Toader.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!