AcasăNewsToader, fata in fata cu Dancila, la Guvern: "Vointa premierului, decisiva"

Toader, fata in fata cu Dancila, la Guvern: „Vointa premierului, decisiva”

Decizia lui Tudorel Toader, o sabie cu doua taisuri

In asteptarea deciziei pe care o va lua, dupa ce PSD-ul i-a retras, in sedinta de miercuri, sprijinul politic pentru functia de ministru al Justitiei, Tudorel Toader are o noua discutie cu premierul.

De aceasta data, Toader si Dancila se afla fata in fata joi dimineata, fiind vorba despre o intrevedere care a inceput in jurul orei 9.30, aflata in plina desfasurare la momentul de fata, la Palatul Victoria.

La plecarea de la sediul Ministerului Justitiei, Toader a subliniat ca dupa precedenta discutie cu sefa Guvernului a ramas sa ii transmita hotararea sa. „Eu nu pot sa va cer demisia, dumneavoastra apreciati, va ganditi si maine ne intalnim si imi comunicati”, a sustinut acesta ca i-ar fi spus premierul.

Mai mult, Toader a mai declarat ca „Guvernul ii apartine primului-ministru, nici presedintelui, nici Parlamentului. (…) Prin urmare, vointa primului-ministru nu ca primeaza, este decisiva”. Totodata, a dat de inteles ca e multumit de activitatea sa in fruntea MJ. „Eu cred ca mi-am indeplinit obligatiile. Sigur, niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea”, a conchis Tudorel Toader.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger