AcasăNewsToader face declaratii, dupa discutiile cu Dancila. Se asteapta un anunt in...

Toader face declaratii, dupa discutiile cu Dancila. Se asteapta un anunt in privinta DNA

Seara trecuta, Laura Kovesi a iesit in conferinta, la sediul DNA, in care a anuntat ca nu demisioneaza

Peste mai putin de trei ore, ministrul Justitiei urmeaza sa iasa in fata presei, cu o declaratie. Se asteapta sa faca un anunt cu privire la DNA.

Seara trecuta, Laura Kovesi a iesit in conferinta, pe fondul a ceea ce considera a fi un „atac” la adresa DNA ce nu „este intamplator”, anuntand ca nu demisioneaza

In prima faza, e de mentionat faptul ca Viorica Dancila a discutat cu Tudorel Toader, inaintea sedintei de Guvern de joi, aspect confirmat in urma cu scurta vreme de catre purtatorul de cuvant al Executivului. Barbu a precizat, insa, ca nu a participat la respectivele discutii, drept urmare nu poate da detalii. „Domnul ministru al Justitiei va face o declaratie de presa, la Ministerul Justitiei”, a facut trimitere purtatorul de cuvant, fara sa poata preciza ora la care va iesi reprezentantul Guvernului in fata presei.

Intre timp, s-a aflat ca Tudorel Toader – revenit special in tara, din Japonia, cu cateva zile mai devreme decat era programat sa se incheie vizita oficiala, la cererea premierului – ar urma sa sustina o declaratie de presa la ora 18.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger